Ota yhteyttä

Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa ja myynnissä -koulutukset

Markkinointi ja myynti hyötyvät tekoälyn käyttämisestä valtavasti. Rutiinityöt vähenevät, sisällöntuotanto helpottuu ja isojen tietomassojen käsittely nopeutuu.

Se, joka ottaa parhaiten tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet haltuun, moninkertaistaa markkinoinnin ja myynnin ponnistelujen tulokset!

Pyydä koulutustarjous
Tekoälykoulutukset

Tekoäly markkinoinnissa - koulutus, joka vie yrityksesi seuraavalle tasolle

Haluatko oppia, miten voit hyödyntää tekoälyä markkinoinnissa? Haluatko saada parempia tuloksia kohdennetulla ja personoidulla sisällöllä? Haluatko pysyä ajan tasalla markkinoinnin uusimmista trendeistä ja teknologioista?

Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on tarjolla koulutuksia, jotka opettavat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tekoälyn käytöstä markkinoinnissa.

Tekoäly on muuttanut markkinoinnin pelikenttää. Se tarjoaa mahdollisuuksia analysoida dataa, ymmärtää asiakkaita, luoda kiinnostavaa sisältöä ja optimoida kampanjoita. Tekoäly auttaa sinua saavuttamaan paremman ROI:n ja erottumaan kilpailijoistasi.

Meidän koulutuksissamme opit helppotajuisesti

  • Miten voit tehostaa markkinoinnin jokaista vaihetta tekoälyn avulla 
  • Mitä tekoälyratkaisuja on olemassa ja miten niitä voi hyödyntää eri vaiheissa markkinointia, markkinointitoimenpiteissä sekä eri kanavissa
  • Miten voit luoda asiakaslähtöistä ja tunneälykästä sisältöä tekoälyn avulla
  • Miten voit seurata ja ennustaa markkinatrendejä ja asiakaskäyttäytymistä tekoälyn avulla

Voit valita koulutuksen joko

  • Markkinointistrategian ja suunnittelun näkökulmasta
  • Visuaalisen sisällöntuotannon näkökulmasta tai
  • Sisällöntuotannon ja kampanjoinnin näkökulmasta

Meidän kouluttajamme ovat alan asiantuntijoita, jotka ovat työskennelleet erilaisten tekoälytyökalujen kanssa. He jakavat sinulle käytännön esimerkkejä, vinkkejä ja parhaita käytäntöjä. He vastaavat myös kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat sinua soveltamaan oppimaasi omaan yritykseesi.

Koulutuksemme ovat räätälöitävissä eri tasoisille osallistujille ja eri alojen yrityksille. Voimme järjestää koulutuksen joko verkossa tai paikan päällä. Voit valita joko yhden päivän tai useamman päivän kestävän koulutuksen.

Älä jää jälkeen markkinoinnin kehityksestä. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja varaa paikkasi seuraavaan koulutukseemme. Tämä on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Jos sinua kiinnostavat yleisesti markkinoinnissa käytettävät tekoälytyökalut, katso tämä video

 

Jos sinua kiinnostavat yleisesti markkinoinnissa käytettävät visuaaliset tekoälytyökalut, katso tämä video