Kuulun blogi

Mitä Kuulun arvot merkitsevät kuululaisille?

Yrityksen arvot luovat työyhteisölle yhteiset tavoitteet ja raamit tehdä työtä. Millaisia arvoja sinun työpaikallasi noudatetaan? Mitkä arvot ovat teille työntekemisen kannalta tärkeitä – olipa sitten kyse työyhteisön sisäisestä toiminnasta tai ulospäin tapahtuvasta asiakastyöstä?

 

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Harhautusta vai harkintaa – tilannekatsaus sisäiseen viestintään

Tiedättekö, kun on niitä työpaikkoja, joissa työntekijät tietävät yrityksen menneen, nykyisyyden ja tulevan. Visiot ja missio ovat henkilöstölle kristallinkirkkaat ja jokainen selviää niistä viikoittaisissa pistokokeissa. Kaikki toiminnot läpileikkaavat yrityksen arvojen läpi, eikä niistä tarvitse kinastella. Elämä on auvoisaa, työflow virtaa kuin kirkas vuoristovesi ja yhteinen tavoite siintää edessä kuin Pohjantähti. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Read More

Topics: Sisäinen viestintä

Merkitykselliset tekstisisällöt ja kirjoittaminen digimedioihin

Haluan tarjota tekstille suunvuoron. Digisisältöjen yhteydessä on puhuttu niin paljon visuaalisuuden ja videoiden merkityksestä, että teksti on jäänyt hiljaisesti viittaamaan: minäkin olen täällä.

 

Read More

Topics: Kirjoittaminen, Copywriting

Nonverbaalinen viestintä vuorovaikutustilanteissa

Kun olemme erilaisissa vuorovaikutustilanteissa – pidämme puheenvuoroja tai koulutamme, tapaamme asiakkaita tai keskustelemme työyhteisössä – viestimme aina sekä kielellisesti että nonverbaalisesti.

 

Read More

Topics: Viestintä, Esiintymistaito

Tehokkaan LinkedInin käytön 4 osa-aluetta

LinkedInin suosio kasvaa tasaisesti, vaikka olemmekin vielä käyttäjämäärissä Pohjoismaiden häntäpäässä. LinkedInin hyödyntämisessä viestintäkanavana on useampi eri osa-alue, joiden optimoimisella pystytään lisäämään kanavan käytön tehokkuutta. 

Read More

Topics: LinkedIn

Film look järjestelmäkameralla

Oletko koskaan halunnut tehdä yrityksellesi tai harrastusmielessä elokuvatyylistä videotuotantoa, mutta ei ole ollut budjettia vuokrata 50 000 euroa maksavaa elokuvakameraa puhumattakaan työryhmästä? Ei hätää, kerron muutaman vinkin, kuinka saat järjestelmäkameralla ja editoinnilla niin sanotun Film lookin videollesi!

Read More

Topics: Valokuvaus, Kuvankäsittely

Vinkit kansainvälisen Facebook-mainonnan aloittamiseen

Kun kotimaan markkinat ovat jo käyneet pieneksi, tai jos yritys on syntyjäänkin born global, on aika siirtyä merta edemmäs kalaan. Tässä blogissa keskitytään Facebook-mainontaan sen mainioiden kohdennusvaihtoehtojen vuoksi. Poimi talteen muutama vinkki, miten voit lähteä kansainvälistämään yritystoimintaasi Facebook-mainonnan keinoin.

 

Read More

Topics: Facebook mainonta, kansainvälinen markkinointi

Tavoitteellinen matkailumarkkinointi somessa

Siellähän niitä on, kadehdittavia matkakohdekuvia ympäri somea! Milloin sinua houkutellaan Islannin jäätiköille issikkavaellukselle hallavaharjan selässä, milloin rantatuoliin kuumalle hiekalle delfiinien hyppiessä horisontissa ”olisiko tämä sinun seuraava lomamaisemasi #bliss #yournextholiday”? Olisi, on, ottakaa rahani! Painan sata sydäntä ja toivon, että minulla olisi kanttia pakata mukaan vain passi ja lähteä saman tien.

Read More

Topics: Matkailumarkkinointi, Sosiaalinen media

Copywriterin kauhunhetkiä – mitä jos kirjoittajan blokki iskee?

Loistaako silmiesi edessä tyhjä valkoinen ruutu? Tuntuuko, että pääsi sisällä risteilee lukuisia ajatuksia, muttet saa niistä yhtäkään ruudulle? Sormesi lepäävät kenties toimettomina läppärin näppäimistöllä tai repivät hermostuneesti kynsinauhoja. Vai haitko juuri viidennen kupin kahvia?

 

Read More

Topics: Copywriting, Kirjoittaminen

Instagram Stories – next level

Instagram Storiesin suosio jatkaa kasvuaan, enkä yhtään ihmettele, sillä profiiliin jäävien kuvien tai videoiden sijaan poistuvien tarinoiden tekemisen kynnys on paljon pienempi. Jos Instagram Stories -toiminto ei ole sinulle ennestään tuttu, kannattaa lukea aikaisemmin julkaistut blogikirjoitukset aiheesta: perustoiminnot, sisällöntuotanto, tarinan kohokohdat sekä uudet fontit, giffit ja tarkempaa dataa.

 

Read More

Topics: Instagram Stories, Instagram

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset