}
Ota yhteyttä

Laura Ylitalo

Tältä sivulta löydät Lauran Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

laura-ylitalo

Yritysblogi – parhaat käytännöt bloggaamiseen

Yrityksen bloggaaminen aloitetaan määrittämällä blogin tavoite. Yritysblogin kirjoittaminen on mahtava tapa viestiä persoonallisesti ja tavoitteellisesti!

Päivitä vanhat blogitekstit ja paranna hakukonenäkyvyyttä

Suosituimpia blogikirjoituksia päivittämällä hakukonetulokset paranevat ja lukijat kiittävät. Aina ei tarvita uutta tekstiä löytyäkseen Google-haulla.

5 syytä, miksi uutiskirjeesi ei toimi – Somevinkki 24

Sähköpostimarkkinointi on hyvä lisä osaksi markkinointistrategiaa. Sähköpostimarkkinointi on tehokasta vain, jos vastaanottajat lukevat postejasi!

Yritysblogi tuo yritykselle hyötyjä: löydettävyys ja asiantuntijamaine

Aktiivinen bloggaaminen tuo yritykselle paljon hyötyjä. Blogi vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen ja vahvistaa luottamussuhdetta yrityksen ja asiakkaan välillä.

Markkinointi somessa vuonna 2016 – Somevinkki 3

Miten somessa kannattaisi markkinoida vuonna 2016? Tässä muutamia asioita, joita rohkeiden somemarkkinoijien kannattaa kokeilla.

Instagramin salaiset syöverit – tunnetko nämä Instan ominaisuudet?

Instagram on perusominaisuuksiltaan melko suoraviivainen. Instgram-sovelluksesta löytyy kuitenkin paljon sellaisia ominaisuuksia, joista harva tietää: tykkää kuvista tuplanapauttamalla kuvia, tarkastele julkaisuja, joista olet tykännyt. Tässäpä siis pieni listaus Instan salaisuuksiin!

Kääntäminen viestinnän välineenä

Miksi on tärkeää käyttää ammattilaista käännöksiin? Kääntäjä hallitsee alan sanaston, tuntee kulttuurierot ja ymmärtää kokonaisuudet.

Google Analytics 4 – verkkoanalytiikan uudistus ja mitä siitä pitää tietää?

Google lanseerasi uuden version verkkosivujen seurantatyökalu Google Analyticsista. Opi, miten Google Analytics 4 vaikuttaa verkkosivujen seurantaan!

Mikä Facebook Business Manager? - Kuulu

Facebook Business Manager on työkalu, jolla hallinnoidaan organisaation Facebookia. Tästä löydät tietopaketin työkalusta ja siitä, mitä hyötyä siitä on!

Millainen on hyvä digimarkkinoinnin mittaussuunnitelma?

Toimiva digimarkkinoinnin mittaussuunnitelma auttaa luomaan luotettavan mittariston ja helpottaa toimenpiteiden optimointia.

Google Analyticsin näkymät – löytyyhän sinulta jo nämä? - Kuulu

Luo yrityksesi Google Analytics -tilille vähintään nämä suositellut näkymät: raakadata, testinäkymä ja käyttönäkymä. Lue blogistamme lisää!

Tavoitteellinen digimarkkinointi - Kuulu

Tavoitteen asettaminen on usein vaikein osa markkinoinnin suunnittelussa. Lue erot ylätason yritystavoitteista ja kampanjatavoitteista.

Mikä yrityksen sometuksessa ärsyttää? – Somevinkki 38

Someen ei tulla ensisijaisesti seuraamaan yrityksiä ja hyvä sisältö onkin somessa A ja O. Lue blogista, mitkä asiat yritysten sometuksessa voivat ärsyttää.

Tehokas tuotemarkkinointi Facebookissa – Somevinkki 37

Miten Facebookia voi hyödyntää tuotemarkkinointiin? Yritys Facebookissa tarkoittaa nykyään muutakin kuin mainostyyppisiä julkaisuja. Lue vinkit blogistamme!

Facebookin ominaisuudet – tiesitkö näistä? – Somevinkki 34

Facebookista löytyy lukemattomia ominaisuuksia, jotka eivät välttämättä ole kaikille tuttuja: julkaisujen tallentaminen, mainosasetusten muokkaaminen, uutisvirran muokkaus ja tilin turvallisuuden parantaminen. Lue blogista vähemmän tunnetuista ominaisuuksista!

16 vinkkiä YouTube-markkinointiin

YouTube-markkinointi ja videoiden levitys vaatii paljon muitakin kanavia YouTuben lisäksi! Blogissa vinkkejä markkinointiin ja videoiden optimointiin.

Instagram Stories – mikä ihme on Insta stoori ja mistä siinä on kyse?

Instagram Stories on 24 tunnin ajan julki oleva stoori, tarina, johon kerätään kuvia ja videoita. Instan Stories muistuttaa paljon Snapchatin Stories -ominaisuutta. Lue blogistamme, mikä on Instagram Stories.

Somekanavat ja hakukoneoptimointi

Hakukoneet ja sosiaalinen media. Yrityksen somekanavat voivat vaikuttaa positiivisesti yrityksen hakukonenäkyvyyteen ja -löydettävyyteen. Nappaa vinkit!

Twitterin merkkirajoitus tällä hetkellä – Somevinkki 28

Twitterin twiitit oli ennen rajoitettu 140 merkkiin, kunnes Twitter höllensi rajoituksen 280 merkkiin. Lue lisää twiitteihin liittyvistä rajoituksista.

Videomarkkinointi & somekanavat – Somevinkki 27

Videomarkkinointia hankaloittavat videoalustat ja niiden eriävät piirteet ja vaatimukset: toiset tarjoavat auto-play-videoita, toiset toistavat videot automaattisesti äänen kanssa, toiset taas mykistettynä. Listasimme eri kanavien ominaisuudet yhteen pakettiin.

Somevinkki 26: Twitter-analytiikka – mitä voi mitata?

Twitter analytiikka on kattavaa ja sitä on hyvä seurata. Mitä Twitterissä voi mitata? Tässä lyhyt listaus, mitä Twitter-analytiikasta kannattaa seurata.

Digimarkkinointi, näin vangitset yleisösi huomion – Somevinkki 25

Sisältömarkkinointi yleistyy ja digimarkkinoijt kilpailevat huomiostasi. Digimarkkinointi on turhaa ilman huomiota. Miten vangitset lukijoiden huomion?

Facebook livevideo, vinkit markkinoijalle – Somevinkki 23

Facebook panostaa livevideoon. Livevideon lähetys on kaikkien yrityssivujen käytössä. Livevideo avaa uusia mahdollisuuksia myös markkinoijalle.

Facebook ja pika-artikkelit: mitä siitä tulee tietää? – Somevinkki 19

Facebookin pika-artikkelit mahdollistavat pitkien sisältöjen julkaisun Facebookissa ilman ulkoista linkkiä. Mitä ominaisuus tarkoittaa markkinoijalle?

Kuvapankkien hyödyntäminen markkinoinnissa – Somevinkki 18

Kuvapankit ja kuvat ovat tärkeitä markkinoinnin suunnittelussa. Näiden vinkkien avulla valitset kuvapankkikuvien paljoudesta yrityksellesi sopivat kuvat.

Kiinnitä mainos Facebook-seinällesi – Somevinkki 15

Facebook-mainontaa voi hyödyntää monella tapaa myös yrityksen omalla Facebook-sivulla: voit esimerkiksi kiinnittää mainoksen seinällesi. Lue blogista, miten mainos luodaan ja miten se kiinnitetään Facebook-yrityssivun seinälle!

Laadukas sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi – Somevinkki 14

Laadukas ja vetoava sisällöntuotanto on haastavaa. Parhaat vinkit, joilla sisältömarkkinointi tuo tuloksia.

Lisää seuraajia Snapchatissa helposti – Somevinkki 12

Miten Snapchatissa saa seuraajia? Snapchatissa on monenlaisia mahdollisuuksia jakaa oma käyttäjäprofiili muissa kanavissa. Toiminnot helpottavat käyttäjien ohjaamista Snapchat-profiiliin ja madaltaa kynnystä seurata muita käyttäjiä Snapchatissa. Lue seuraajien lisäämisestä somevinkissä!

Sosiaalinen media osana strategiaa – Somevinkki 10

Sosiaalisen median täytyy olla osa yrityksen liiketoimintastrategiaa, jotta se toisi tuloksia: tavoitteet ja analytiikka ovat siinä olennaisia. Lue vinkit!

Somettajan työkalupakki – Somevinkki 9

Analyysit, seuranta, ajastus, benchmarkkaus… somessa on oltava aktiivinen muutenkin kuin julkaisemalla sisältöä, jos haluaa menestyä. Listasimme somevinkkiin hyödyllisiä työkaluja lisättäväksi somemarkkinoijan työkalupakkiin. Tutustu somemarkkinoinnin työkaluihin ja opi!

Somemarkkinoijan ajansäästövinkit – Somevinkki 8

Sosiaalisen median ylläpitoon kuluu paljon aikaa. Voiko sitä helpottaa? Hyvällä suunnittelulla, analytiikalla ja apukeinoilla vapautat aikaa muuhun työhön.