Digimaisterin opintokokonaisuus -koulutusohjelman voi aloittaa koska tahansa. Toistaiseksi kaikki koulutuksemme pidetään etänä.

Lue alta lisätiedot ja täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Digimaisterin opintokokonaisuus

Digimaisterin opintokokonaisuus vastaa meiltä jo pitkään toivottuun pidempään koulutusohjelmaan. Digimaisteriopinnot tähtäävät oman ammattiosaamisen merkittävään kehittämiseen tai esimerkiksi oman työroolin selkeään muutokseen. Saat myös käyttökelpoisia työkaluja digimarkkinointisi tueksi.

Koska Kuulu ei ole virallinen Opetushallituksen hyväksymä oppilaitos, digimaisterin opinnot ei ole virallinen tutkinto, saat meiltä kuitenkin koulutussertifikaatin käytyäsi opintokokonaisuuden alusta loppuun. Tarjoamme laajan kokonaisuuden koulutettavia aiheita, joista voit valita itsellesi 10 tärkeintä.

Tarjolla on 17 erilaista koulutusta, ja lisäksi henkilökohtaisen sparrauksen aihe voi olla mikä tahansa markkinoinnin tai viestinnän aihepiiri.

Koulutusohjelma alkaa alkukartoituksella, jossa yrityksesi/organisaatiosi tilanne käydään läpi yhdessä markkinoinnin suunnittelijamme kanssa. Kartoitus on luonteeltaan konsultatiivinen ja suosittelemme sinulle tämän jälkeen sopivan koulutuskokonaisuuden. Toki valitset kurssin osiot lopulta itse.

Koulutusohjelman hinta on 2 900 euroa osallistujalta (+alv 24%). Kokonaisuus sisältää 10 koulutusta, kaksi henkilökohtaista sparrausta (á 1h), koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen, sekä alku- ja loppukartoituksen. Huom! Webinaarit voit katsoa myös tallenteilta, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla niissä juuri järjestämishetkellä läsnä.

Koulutukset valitaan Kuulun koulutussivun valikoimasta.

Koulutukset syksyllä 2022

Aika: Voit käynnistää oman digimaisterikokonaisuutesi koska tahansa.
Paikka:
Toistaiseksi kaikki koulutuksemme pidetään etänä.
Hinta: 2 900€ + alv. Voit maksaa koulutuksen useammassa erässä.

Valitettavasti emme tarjoa tätä koulutusta muiden markkinointitoimistojen henkilökunnalle.

Digimaisterin koulutuskokonaisuus – minkälainen se on?