UUSI koulutusohjelmamme ”Digimaisterin opintokokonaisuus” järjestetään sekä toimitiloissamme Oulun Etu-Lyötyssä TAI Helsingin Punavuoressa sekä webinaarien välityksellä.

Lue alta lisätiedot ja täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Digimaisterin opintokokonaisuus

Digimaisterin opintokokonaisuus vastaa meiltä jo pitkään toivottuun pidempään koulutusohjelmaan, joka tähtää oman ammattiosaamisen merkittävään kehittämiseen tai esimerkiksi oman työroolin selkeään muutokseen.

Koska Kuulu ei ole virallinen Opetushallituksen hyväksymä oppilaitos, digimaisterin opinnot ei ole virallinen tutkinto, saat meiltä kuitenkin koulutussertifikaatin käytyäsi opintokokonaisuuden alusta loppuun. Tarjoamme laajan kokonaisuuden koulutettavia aiheita, joista voit valita itsellesi 12 tärkeintä. Voit valita livekoulutusten paikaksi joko Oulun tai Helsingin ja voit täydentää livekoulutuksia webinaareillamme.

Tarjolla on 25 erilaista webinaaria. 9 livekoulutusta Oulussa ja 4 livekoulutusta Helsingissä.

Koulutusohjelma alkaa alkukartoituksella, jossa yrityksesi/organisaatiosi tilanne käydään läpi yhdessä markkinoinnin suunnittelijamme kanssa. Kartoitus on luonteeltaan konsultatiivinen ja suosittelemme sinulle tämän jälkeen sopivan koulutuskokonaisuuden. Toki valitset kurssin osiot lopulta itse.

Koulutuspäivien välillä saat pieniä tehtäviä, jotka tukevat oppimistasi ja joita voit suorittaa suoraan työtehtäviesi ohessa. Näin pääset välittömästi toteuttamaan oppejasi konkreettisesti. Kurssin puolivälissä pidämme jälleen tunnin sparraussession, jossa käydään tehtäviä läpi ja katsotaan miten olet saanut yrityksesi digimarkkinointia kehitettyä kurssin aikana.

Koulutusohjelman hinta on 3500 euroa osallistujalta (+alv 24%). Kokonaisuus sisältää 12 koulutuspäivää, koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen, annetut ja yhdessä läpikäydyt tehtävät sekä alku- ja loppukartoituksen.

Aika: 17.1. – 4.6. välillä
Paikka:
Vanhantullinkatu 4, Etu-Lyötty, Oulu sekä
Uudenmaankatu 23 a 1, Punavuori, Helsinki
plus webinaarit
Hinta: 3500€ + alv. Voit maksaa koulutuksen useammassa erässä.
Ilmoittautuminen: 17.1.2019 mennessä