Digimaisterin opintokokonaisuus -koulutusohjelmamme pyörähtää jälleen tammikuussa käyntiin.Toistaiseksi kaikki koulutuksemme pidetään etänä.

Lue alta lisätiedot ja täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Digimaisterin opintokokonaisuus

Digimaisterin opintokokonaisuus vastaa meiltä jo pitkään toivottuun pidempään koulutusohjelmaan. Digimaisteriopinnot tähtäävät oman ammattiosaamisen merkittävään kehittämiseen tai esimerkiksi oman työroolin selkeään muutokseen. Saat myös käyttökelpoisia työkaluja digimarkkinointisi tueksi.

Koska Kuulu ei ole virallinen Opetushallituksen hyväksymä oppilaitos, digimaisterin opinnot ei ole virallinen tutkinto, saat meiltä kuitenkin koulutussertifikaatin käytyäsi opintokokonaisuuden alusta loppuun. Tarjoamme laajan kokonaisuuden koulutettavia aiheita, joista voit valita itsellesi 10 tärkeintä. Voit valita kiinnostavimmat livekoulutuksista (Oulu) tai webinaareista.

Tarjolla on n. 3o erilaista koulutusta.

Koulutusohjelma alkaa alkukartoituksella, jossa yrityksesi/organisaatiosi tilanne käydään läpi yhdessä markkinoinnin suunnittelijamme kanssa. Kartoitus on luonteeltaan konsultatiivinen ja suosittelemme sinulle tämän jälkeen sopivan koulutuskokonaisuuden. Toki valitset kurssin osiot lopulta itse.

Koulutuspäivien aikana tehdään tehtäviä, jotka tukevat oppimistasi ja ovat suoraan hyödyksi työhösi. Näin pääset välittömästi toteuttamaan oppejasi konkreettisesti.

Saat henkilökohtaisen sparraussession markkinoinnin ammattilaisen kanssa kurssin puolivälissä ja lopussa. Tällöin katsotaan miten olet saanut yrityksesi digimarkkinointia kehitettyä kurssin aikana ja mitä kannattaisi vielä tehdä.

Koulutusohjelman hinta on 2 900 euroa osallistujalta (+alv 24%). Kokonaisuus sisältää 10 koulutusta, kaksi henkilökohtaista sparrausta (á 1h), koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen, annetut ja yhdessä läpikäydyt tehtävät sekä alku- ja loppukartoituksen. Huom! Webinaarit voit katsoa myös tallenteilta, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla niissä juuri järjestämishetkellä läsnä.

Koulutukset valitaan Kuulun koulutussivun valikoimasta.

Koulutukset syksyllä 2020

Aika: Uudet kokonaisuudet alkavat taas tammikuussa 2021
Paikka:
Toistaiseksi kaikki koulutuksemme pidetään etänä.
Hinta: 2 900€ + alv. Voit maksaa koulutuksen useammassa erässä.