Saavuta tavoitteesi

Osallista yleisösi

Luo jatkuvaa kasvua

Mainosvideot

Teemme mainosvideoita televisioon, elokuvateattereihin, festareille, www-sivuille tai sosiaalisen median mainontaan. Mainosvideosarja voi olla tehokas tapa saavuttaa erilaisia kohderyhmiä.

Pyydä tarjous  mainosvideosta!

Yritysvideot

Esittele yrityksesi toimintaa, palveluita, tuotteita tai henkilöstöä videomuodossa.

Pyydä tarjous  yritysvideosta!

Animaatiot

Animaatiot elävöittävät markkinointivideoitasi ja niillä on helppo havainnollistaa palveluitanne. Animaation avulla voidaan yksinkertaistaa palvelunkuvaukset helposti.

Pyydä tarjous  animaatiosta!

Tuotevideot

Esittele yrityksesi tuotteita tai uusia tuotelanseerauksia. Tuotevideo voi olla myyjän tukena messuilla tai asiakastapaamisissa tai sitä voi käyttää hyväksi mainonnassa tai someviestinnässä.

 

Kevytvideot

Tuotamme kevyitä someen optimoituja videoita ketterästi ja edullisesti jopa huomiseksi!

 

Referenssivideot

Tuo onnistumiset asiakkaiden kanssa tietoon. Voimme kuvata asiakkaidenne kertomuksia tai tekemiänne tuotteita tai palveluita tyytyväisten asiakkaiden käyttämänä. Referenssivideot vakuuttavat muutkin potentiaalit asiakkaanne ostamaan juuri teiltä!

 

Tapahtumakuvaus

Kuvaamme tapahtumissa yleistä tunnelmaa seuraavan kerran markkinointia varten. Voimme kuvata joko videoita tai ottaa valokuvia tai sekä että, aivan toiveidenne mukaisesti!

 

Livevideot

Voimme kuvata myös livevideoita joko sosiaalisen median kanaviin tai voimme striimata tapahtumianne www-sivuille.

Pyydä tarjous  livestriimauksesta!

Ilmakuvaus

Someen istuvat ja televisioon sopivat! Ja mikä parasta, me saamme videonne myös tehokkaasti levitettyä, sillä olemme myös someammattilaisia ja tiedämme parhaat ja tehokkaimmat videonlevityskanavat!

Musiikkivideot

Meillä on useampi musiikkivideoihin erikoistunut videosisällöntuottaja, joten kerro tarpeesi, niin saadaan juuri teille sopiva musavideo tekeille!

360-videot

Haluatko kuvata ympäristöäsi kokonaisvaltaisesti? Joka suuntaan kuvaavat 360-videot sopivat erityisesti rakennusalalle, kiinteistövälitykseen, sisustussuunnittelijoille ja tapahtumiin.

Tsekkaa lisää referenssivideoita