Millainen painoarvo äänellä ja musiikilla on digitaalisessa markkinointiviestinnässä? Yksinkertaisesti sanottuna massiivinen painoarvo!

Tunne edellä

Nyrkkisääntö audiovisuaalisessa viestinnässä on se että kuva on seitsemänkymmentä prosenttisesti informaatiota ja kolmekymmentä prosenttia tunnetta, kun taas äänen prosentit menevät päinvastoin. Äänellä voidaan siis ohjailla tehokkaimmin katsojan tunnetilaa.

Tämän näkee helposti esimerkiksi kauhuelokuvissa, joissa lopulta suurin osa jännityksestä luodaan taustalla soivalla painostavalla musiikilla. Käytännössä tämä tarkoittaa digitaalisessa markkinointiviestinnässä sitä, että äänen laatuun kannattaa monesti panostaa jopa enemmän kuin visuaaliseen laatuun.

Panosta laatuun

Tee-se-itse -videotuotannoissa ääni onkin myös se osa-alue jonka petraaminen on myös kustannustehokkaampaa. Ei myöskään kannata välttämättä valita sitä ilmaista kappaletta, joka soi jokaisen Youtube-videon taustalla, vaan panostaa laatuun ostamalla videolleen lisensoitu kappale esimerkiksi Premiumbeat.comin kaltaisesta musiikkikirjastosta!

Jos videon tekeminen kiinnostaa, pyydä yrityksellenne oma, räätälöity koulutus!

Pyydä koulutustarjous


Tsekkaa 9.6. järjestettävä YouTube-kanavan hakukoneoptimointi -webinaarimme!

YouTube-kanavan hakukoneoptimointi webinaari

8 vinkkiä parempiin yritysvideoihin

Yritysvideo on yksi tehokkaimmista markkinointivälineistä.

Videotuotanto

Vaikuttavaa videomarkkinointia

Vaikuttavaa videomarkkinointia

Digimarkkinointi